Aarhus-butikslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktion, showroom, butik til leje i Århus V

1154 m2 produktion, showroom, butik i Århus V til leje

Værksted i bynære omgivelser

Værksted/lager med tilhørende kontor beliggende tæt på Aarhus bymidte, i en præsentabelt ejendom i Åbyhøj, 2 min kørsel fra både indre- og ydre Ringvej, centralt og nemt ift. at betjene Aarhus og med kort afstand til motorvejsnettet Aarhus S

Lejemålet består af ca. 1.154 m² kontor, lager, værksted, showroom eller lign. indretning fremgår af plantegning i lejeopstilling. Lejemålet er fordelt på 2 plan, hvor den primær andel består af værksted og undervognshal (794 m²) i stueplan Undervognshallen er miljøgodkendt til undervognsbehandling. Udover den primære andel indeholder lejemålet, receptions- og kontorfaciliteter, lounge/venteværelse, lager, køkken/opholdslokaler, samt toilet og badefaciliteter.

Til lejemålet tilhører også 14-18 opmærkede parkeringspladser.
Lokalerne egner sig til en række formål, værksted, kontor, klinik, lager, administration, showroom m.v.

Bygningen, der er bygget i 70’erne, er opvarmet med fjernvarme via radiatorer. Ejendom med god synlighed fra vejen med gode parkeringsforhold. Ejendommen er en flerbruger ejendom med adgang via ejendommens facade.