Aarhus-butikslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Viby J

313 m2 butik i Viby J til leje

Erhvervslejemål i Viby

Mangler du lokaler lidt uden for centrum, hvor det er muligt at kombinere både butik og kontor?

På Øllegårdsvej i Viby bliver det snart muligt for nye lejere at flytte ind på 313 veludnyttede kvadratmeter. Her får du mulighed for at oprette butik, showroom og/eller kontor i samme lejemål. Derudover får du:

- Mulighed for at præge indretningen
- Beliggenhed i et attraktivt erhvervsområde
- Store vinduesfacader
- Placering tæt på både Skanderborgvej og Ringvej Syd

Lejemålet har store vinduesfacader, der giver lejemålet en god eksponering ud mod vejen. Derudover er der flere steder i lejemålet ovenlysvinduer, der bidrager med lidt ekstra lys. Selvom lejemålet er placeret i Viby, er der stadig relativt kort afstand til Aarhus centrum og til både ringvejen og motorvejen.

Lejemålet består af et stort udstillings- eller butikslokale, to værksteder, to mindre kontorrum, et køkken, et depotrum, et møderum samt tre toiletter. Flere af væggene mellem lejemålets rum er lette vægge, så skulle du have andre behov for indretning.


Området
Ejendommen er velbeliggende i det attraktive Viby erhvervskvarter på hjørnet af Øllegårdsvej og Jens Juuls Vej. Derudover er ejendommen placeret tæt ved større indfaldsveje - både Skanderborgvej og Ringvej Syd.